HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Susan Calvin » Journal
Page: 1

Susan Calvin

Profile Information

Member since: Sat Feb 11, 2017, 12:00 PM
Number of posts: 1,416

Journal Archives

Beto O'Rourke says he's running for Texas governor

Source: Texas Tribune

Beto O’Rourke is running for governor, challenging Republican Greg Abbott in a clash of two of Texas’ biggest politicians.

“I’m running to serve the people of Texas, and I want to make sure that we have a governor that serves everyone, helps to bring this state together to do the really big things before us and get past the small, divisive politics and policies of Greg Abbott,” O’Rourke said in an interview with The Texas Tribune. “It is time for change.”

The former El Paso congressman, 2018 U.S. Senate nominee and 2020 presidential contender said he was running for governor to improve public schools, health care and jobs in Texas. But O’Rourke also took sharp aim at Abbott’s record, citing new laws he backed this year that ban most abortions in Texas, tighten voting rules and allow permitless carry of handguns. He also criticized Abbott over the February power grid failure that left most of the state without electricity in subfreezing temperatures and his response to the coronavirus pandemic that has recently been focused on fighting vaccine and mask mandates.


Read more: https://www.texastribune.org/2021/11/15/beto-orourke-texas-governor-2022/?utm_source=Texas+Tribune+Newsletters&utm_campaign=aed08178ed-trib-newsletters-breaking-alert&utm_medium=email&utm_term=0_d9a68d8efc-aed08178ed-102588729&mc_cid=aed08178ed&mc_eid=07a5a9056b

Not that I don't know how to fix it myself, but

Has anybody had the same experience with Comcast that I've had?

I was going to switch to AT&T until the OAN thing and Comcast actually offering me a way to save money. Not that I like Comcast, you understand.....

Anyway, things seemed slow, and when I did a speed test I found that I was not getting the bandwidth I was paying for.

When I called support, the guy almost immediately said turn my Wi-Fi on the phone off and turn it back on again. Which worked.

Only trouble is, I've got to do it every single day or oftener.

Anybody happen to know why this should be? It only takes a few seconds, but it's annoying.
Posted by Susan Calvin | Tue Nov 9, 2021, 11:46 PM (3 replies)
Go to Page: 1