HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » General Discussion (Forum) » Anyone having issues edit...

Wed Dec 23, 2015, 12:32 PM

Anyone having issues editing posts?


I'll go in to make an edit, and when I submit it, I get a "enter a subject" message. So I delete and re-enter the subject, but then get the same message when I submit it again.


7 replies, 581 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 7 replies Author Time Post
Reply Anyone having issues editing posts? (Original post)
marmar Dec 2015 OP
Chemisse Dec 2015 #1
bluedigger Dec 2015 #2
napkinz Dec 2015 #3
bvf Dec 2015 #4
lpbk2713 Dec 2015 #5
KamaAina Dec 2015 #6
SheilaT Dec 2015 #7

Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 12:39 PM

1. I was having that problem too.

Someone else suggested getting rid of all commas, apostrophes, dashes, etc. I did that and it worked. Someone asked about it in ATA, so admins are probably working on fixing it.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 12:41 PM

2. Nah, I go in and change people's posts all the time, no problem!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 12:46 PM

3. yep, I got the same message when I tried to edit a post a couple of days ago

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 01:16 PM

4. I had that problem when my title was completely

 

enclosed in quotes. Removing them did the trick.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 01:18 PM

5. I've corrected a couple of typos since the server upgrade.




Haven't noticed anything irregular.


Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 01:19 PM

6. I was right after we came back.

 

Not for the last few days, though.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marmar (Original post)

Wed Dec 23, 2015, 01:20 PM

7. I've found that when I do certain things

 

such as previewing a post, it then drops the subject line on me, so I get the "enter a subject" message. Annoying, but not the worst thing to happen to me.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread