HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » A curious problem I'm hav...

Mon Jun 8, 2020, 01:21 PM

A curious problem I'm having on DU

I use a Mac laptop running Safari as a browser.

Since the recent maintenance by the DU Administrators, when I click on a link, about 10% of the time I get an error message that says Safari can't open the page. When I hit the back button then re-click the link the page loads.

This problem does not occur on any other websites nor on my iPhone.

Anyone else having this problem?

Thanks, in advance.

16 replies, 1605 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 16 replies Author Time Post
Reply A curious problem I'm having on DU (Original post)
PJMcK Jun 2020 OP
madaboutharry Jun 2020 #1
PJMcK Jun 2020 #3
mitch96 Jun 2020 #7
Big Blue Marble Jun 2020 #2
Bev54 Jun 2020 #4
tblue37 Jun 2020 #15
Bev54 Jun 2020 #16
Skinner Jun 2020 #5
PJMcK Jun 2020 #6
Zoonart Jun 2020 #8
fierywoman Jun 2020 #9
solara Jun 2020 #10
PJMcK Jun 2020 #11
Elad Jun 2020 #12
CloudWatcher Jun 2020 #14
Name removed Jun 2020 #13

Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 01:25 PM

1. I've had this happening the last couple of days.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to madaboutharry (Reply #1)

Mon Jun 8, 2020, 01:28 PM

3. It's mildly annoying!

I sent an email to the Administrators a couple of days ago but haven't heard anything yet.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to madaboutharry (Reply #1)

Mon Jun 8, 2020, 01:49 PM

7. Same here... If I post something and I get the error msg and I go to "My Posts" it's there..

iMac/safari...
m

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 01:28 PM

2. Yes

This has been happening to my Safari as well. Also I have had it happen occasionally on other sites.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 01:31 PM

4. I cannot open most videos

Have to go to the original source and sometimes it is hard to find them on a twitter feed.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Bev54 (Reply #4)

Thu Jun 11, 2020, 05:55 PM

15. To go to the exact tweet, just click the little blue bird in the upper right hand corner of

The tweet.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to tblue37 (Reply #15)

Thu Jun 11, 2020, 05:58 PM

16. Thank you, I don't do twitter so this helps

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 01:36 PM

5. We are aware of the issue and we are working on it.

In the meantime, it might help to make sure you have the most recent version of safari.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Skinner (Reply #5)

Mon Jun 8, 2020, 01:42 PM

6. Thank you, sir (n/t)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Skinner (Reply #5)

Mon Jun 8, 2020, 01:50 PM

8. TQ Skinner

Fyi Just upgraded to most recent OS and still experiencing problem. Glad you guys are workong it out

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 02:07 PM

9. I'm using FIrefox and majority of the time "media will not play"

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 02:08 PM

10. Yes this has been happening to me as well

"Safari Can't Open The Page" Every time, not just 10% of the time. Could it be the same thing?

Thanks

edited: "Because Safari can't establish a secure connection".. and this happens to pretty much every web site. I think it must be something else. Thanks anyway

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to solara (Reply #10)

Mon Jun 8, 2020, 02:09 PM

11. See Skinner's reply #5 above (n/t)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Mon Jun 8, 2020, 02:46 PM

12. Please let me know if this is continuing to happen for you.

I believe I may have fixed it.

Thanks.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Elad (Reply #12)

Tue Jun 9, 2020, 07:41 PM

14. working now :)

I've not seen this problem in a while now. Thanks!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to PJMcK (Original post)

Reply to this thread